Anne Ditte

Anne Ditte

Anne Ditte er vokset op på en lille gård ude på landet. Her boede hun i trygge rammer sammen med hendes mor, far og lillesøster. Der var kærlighed nok til alle, og omsorg i store doser.

Da Anne Ditte var 21 år flyttede hun til Hawaii, hvor hun læste på universitetet. Da hun kom tilbage til Danmark begyndt hun at læse religions videnskab i Odense, men droppede efter tre år ud. Hun ønskede at satse på skuespil og kunsten i stedet. Efter et par år i København, måtte hun flytte hjem til hendes forældre, da hendes mor blev alvorligt syg. Kort efter hun flyttede hjem, døde hendes mor.

I halvandet år boede Anne Ditte hos sin far. Her begyndte hun for alvor at interessere sig for, og skabe kunst. Samtidig var hendes søster blevet meget psykisk syg, efter at have mistet en ekskæreste til selvmord, og så selvfølgelig tabet af deres mor. Søsteren holdt i mange år et stofmisbrug hemmeligt for familien, og valgte i 2019 at tage sit eget liv.

Tabet af både søsteren og moren var ufattelig hårdt, men hun lovede sig selv at hendes søn ikke måtte lide under for en mor der var ulykkelige.

Download kataloger herunder:
Download her
Download her

Se Anne Dittes bemalede grafik her 

Viser alle 48 resultater