Sanne Glissov

Sanne Glissov

Sanne Glissov, født i 1956

Sanne Glissov er en dansk autodidakt kunstner. Hun har siden sin debut på Charlottenborg forårsudstillingen i 1994, udstillet adskillige steder både i Danmark og i udlandet.

Sanne Glissov arbejder med form, lys og farve med udgangspunkt i de klassiske maleteknikker. Farvelagene påføres efter nøje overvejelser, så de fremtræder klare og lette i malerfladen. Det er meget vigtigt for Glissovs at være følelsesmæssigt involveret. Den gennemarbejdede form giver hvert enkelt maleri dets styrke til at formidle historien videre til betragteren.

Det er mennesket og vores fælles skæbne, der fascinerer hende. Derfor figurerer værdier som tålmodighed, tro, håb og kærlighed ofte i hendes billedsprog.

Der er mange antydninger til kunsthistoriske øjeblikke i Glissovs værker. Fra klassicisme til pop, fra romantik til minimalisme, fra realisme til surrealisme. Disse forskellige referencer spiller på kunsthistoriens mange modsætninger og skaber en metafor for de bredere dualiteter, der har domineret filosofier gennem historien.

Viser alle 2 resultater

 • Hygge

  Kunstner:

  Sanne Glissov

  Størrelse:

  65×45

  kr. 9.000,00
  Tilføj til kurv
 • Mind Jam

  Kunstner:

  Sanne Glissov

  Størrelse:

  40×30

  kr. 4.000,00

  Solgt

  Læs mere