Kim Pihl grafik

Kim Pihl grafik

Billedkunstner Kim Pihl er født i 1974. Han arbejder primært med olie på lærred, men kan, hvis værket ”kræver” det, inddrage akryl og/eller spray. Han debuterede på KP i 2002 og har siden det udstillet løbende over hele landet.

Kim Pihl er oprindelig uddannet Cand. Pæd. Pæd. Psyk., hvilket sammen med andre store og små begivenheder i sit liv har præget hans sæt af bevidste og ubevidste tilgange for det at male. Han måtte efter flere år indenfor det pædagogisk psykologiske arbejdsfelt sande, at kunsten og dermed maleriet var dét der i sidste ende gav mening for ham.

Kim Pihl er i dag fuldtidskunstner og føler sig privilegeret over, at kunne gøre sin indre drivkraft og livsnerve til sit arbejde.

Den menneskelige psyke er en klar gennemgående faktor i Kim Pihls værker.  Via det meget bevidste karakteristiske og farverige billedsprog, tilstræber han at skabe kunst, som i sidste ende får beskueren til at reflektere over eget liv, moral, etik og smag.

Det faktum, at ALLE vil betragte værkerne ud fra det de bringer med sig ind i rollen som beskuer, er noget Kim Pihl elsker ved kunsten.

Allermest elsker han det faktum, at det er ham selv, der i netop dette øjeblik er katalysatoren for denne proces…

Ingenting er så foragteligt, som når man diskuterer med et menneske og gør alt for at overbevise ham.  Da pludselig mærker man, at man ikke har med hans forstand at gøre, men med hans vilje; han vil ikke forstå.”

Viser alle 2 resultater

 • Grafik af Kim Pihl

  Memento

  Kunstner:

  Kim Pihl grafik

  Størrelse:

  60×50

  kr. 1.500,00
  Tilføj til kurv
 • Grafik af Kim Pihl

  Skeleton view

  Kunstner:

  Kim Pihl grafik

  Størrelse:

  60×50

  kr. 1.500,00
  Tilføj til kurv