Aktuel udstilling

Aktuel Udstilling

 

 

Sommerudstilling 2021

 

ART’M udstiller hen over sommeren værker fra flere anerkendte kunstnere. Du kan blandt andet finde kunstværker af Anne Ditte, Kim Pihl, Gan-Erdene Tsend, Thor Lindeneg, m.fl. samt skulpturer af Heidi av Reyni, Rikke Stiig, Bente Polano m.fl.

Herunder vil udvalgte kunstnere blive præsenteret, men du kan læse meget mere om hvert enkel kunstner under ‘Galleriets kunstnere’ her på siden.

Gan-Erdene Tsend

Gan-Erdene Tsend er en af galleriets internationale kunstnere. Han er født i Mongoliet – men arbejder og bor i dag i Münster i Tyskland. Lyset og farvetonerne i Gan-Erdene Tsends værker er ganske særlig og vidner om kunstnerens unikke æstetiske sensibilitet. Tsends figurative oliemalerier er umiddelbart smukke, poetiske og harmoniske, men tematiserer ofte i en melankolsk tone eksistentielle emner som erindring, længsel, tab og rodløshed.

Læs mere om Gan-Erdene Tsend  HER

 
Bente Polano

Bente Polano er billedhugger, maler og grafiker. Hun er uddannet på Danmarks Designskole og debuterede i 1974 i Rådskælderen på Charlottenborg og har siden udstillet separat og i en række gruppesammenhænge. Hun har gennem tiden udført flere skulpturer til det offentlige rum og udstillet i både Skandinavien og Europa. Blandt de senere værker er skulpturen til pladsen ved Kingos Kirke på Nørrebro i København med titlen ”Den hjemvendte”.

Læs mere om Bente Polano HER

 
Galleriets åbningstider

Mandag – Onsdag: 9.00 – 16.00 
Torsdag – Fredag: 9.00 – 17.00
Lørdag: 11.00 – 14.00
– og i øvrigt efter aftale

Se kørselsvejledning ved at klikke HER
 
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hør om de
nyeste kunstværker og udstillinger

Klik på linket her for at tilmelde dig: NYHEDSBREV